Ylinen palaa Punakoneeseen!
Edustus MiehetJulkaistu: 23.02.2024 09.04

Ylinen palaa Punakoneeseen!

TPV on solminut kauden 2024 kattavan sopimuksen Tomi Ylisen kanssa. Punakoneen kannattajille tuttu 28-vuotias keskikenttäpelaaja kävi välissä Ilves-Kissoissa ja Tampere Unitedissa. Yhden jäähdyttelyvuoden jälkeen tositoimet olivat taas kiinnostava vaihtoehto, ja tulevalla kaudella Ylinen on osa Punakoneen keskikenttää.

”Viime vuosi meni enemmän harrastellessa Ikaalisten Urheilijoissa, joten kilpaurheilu maistuu taas. Jo viime kesänä tuli fiilis, että pitäisi varmaan tehdä paluu totisemman jalkapallon pariin.”

Kokenut Ylinen tuo keskikentälle kovuutta ja voimaa. Mies on ehtinyt jo harjoitusotteluissa näyttämään, että välivuoden aikana taidot eivät ole kadonneet mihinkään. Ylinen tuntee liiton sarjojen vaatimustason, ja on seurannut joukkueen rakentamista hyvillä mielin:

”Varmasti tullaan saamaan vielä pelaajauutisia, mutta tässä vaiheessa tilanne näyttää hyvältä. On varmasti eduksi, että meillä on sekä nuoria että vanhempia poikia mukana. Minulla on vakaa usko ja luotto siihen, että kauden aikana saadaan tuloksia aikaiseksi.”

Tämän kauden päätöksessä myös ulkoiset tekijät olivat vaikuttamassa:

”Pakko myöntää, että osaltaan ratkaisuun vaikutti uuteen Tammelaan pääsy. Viime viikonloppuna olin stadionilla ensimmäistä kertaa, ja tuli ihan pikkupoika-fiilis kun teki mieli koluta kaikki kopit, että mitä löytyy mistäkin. Myös kentän puolella kaikki oli hienoa.”

”Sarjakaudella lähdetään voittamaan jokaista ottelua, ja toivon että saadaan kannattajilta tukea Tammelassa.”


Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

Kausikortilla saat entistä enemmän matseja samaan rahaan – tule mukaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.