Edustus Miehet, Miesten Suomen Cup

Fish United - TPV   1 - 3

Tampere, Kauppi 3 TN

Cup-voitto sitkeää Fisua vastaan

Fish United ja TPV pelasivat perjantaina Kaupissa Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelun. Vaikka joukkueilla on useampi sarjataso väliä, suoritti ennakkoluuloton ”Fisu” sitkeän puolustustaistelun. TPV voitti ottelun lopulta lukemin 1-3 (1-1).

Antti Kujala vei kliinisellä viimeistelyllään Punakoneen johtoon jo viidennellä minuutilla, mutta Fish United kuittasi lähes välittömästi erikoistilannemaalillaan. Tauolle mentiin tasalukemissa.

Toisella jaksolla Roope Kostiainen oli ottelun hahmo. Hyökkääjä vei 56. minuutilla Punakoneen johtoon hienolla alanurkkavedollaan, ja reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Kostiaista rikottiin boksissa rangaistuspotkun arvoisesti. Kujala ei erehtynyt pilkulta, vaan laukaisi illan toisen maalinsa.

Kostiainen ei ollut yllättynyt pelin kuvasta.

- Peli vastasi aika lailla ennakko-odotuksia. Koko pelin meillä oli vastassa matala blokki, ja sitä yritettiin lähteä puhkomaan. Meillä oli paikkoja ratkaista peli jo aiemminkin. Tulos oli hyvä, ja nyt kerätään täysi latinki ensi tiistaille. Kaksi derbyä on jo hoidettu, niin hoidetaan vielä kolmaskin. Tammelaan on varmasti tulossa älytön tunnelma – on hienoa päästä pelaamaan, Kostiainen hehkutti.

TPV eteni Suomen Cupissa neljännelle kierrokselle, jonka arvonta suoritetaan vapunaattona. Vapunaattona pelataan myös Punakoneen seuraava ottelu: Tammelassa pelataan iso derby. Joukkue kaipaa vierasottelussa varmasti kannustusta, joten kaikki mukaan Tammelaan! Tampere United – TPV tiistaina 30.4. klo 19:00.